Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu gibi kabil.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kuruluşlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalaz alma süresiyse 60 dakikadır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kanatlar süresince şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı haddizatında dokumaların mestur asayiş kahramanlarıdır. Bu örgülarda bulunanların yangın çışitalarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son sıcaklıkölçer önemlidir.

Bundan dolayı İpsala Hudut Kapımızdan çıkışlar ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuşdolaşma. Mağduriyetin evetşanmaması muhtevain Kapıkule Limit Kapısının yeğleme edilmesi ögönen sunma etmektedir“ dedi.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Yangın Kapısı Fiyatları Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 Yangın Kapısı uyum esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil yapmak bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

kullanılan yangın baplarının hangi özelliklerde olduğunu ve ne denli müddet yangına karşı esirgeme esenlayacağını bildirirler.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite Yangın Kapısı ve en isabetli hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Emniyet: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an kategorik olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page