You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şayeste fiyatlarla ehil tamamlanmak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgelik alabilirsiniz.

Bu kapılar üs olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Binaların örgüsına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, Yangın Kapısı yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum tek katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir bapnın yangın kapısı yangına ne denli müddet dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de problemsiz çtuzakıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beşer boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Bir özge şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan yangın kapısı kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlamlı olarak bileğdavranışmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda bileğemekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en münasip fiyat politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page